c S

Študentska konferenca PR teater priložnost za izobraževanje

13.11.2019 08:19 Ljubljana, 13. novembra (STA) - Na ljubljanski fakulteti za družbene vede bo danes potekala študentska konferenca za odnose z javnostmi PR teater. Namen konference je zagotoviti dodatno znanje na področju komuniciranja in odnosov z javnostmi. Letošnja tema konference bo komunikacijska džungla, so sporočili s študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Konferenca vključuje predavanja in delavnice z udeležbo slovenskih in tujih predavateljev. Letos konferenca poteka že desetič, v preteklosti pa je prejela dve nagradi Zlato pero za komunikacijsko odličnost. Izobraževanje je odprto tako za študente kot tudi za tiste, ki jih področje odnosov z javnostmi zanima.

Delavnice bodo potekale vzporedno s predavanji, ki se bodo dotikala različnih tem s področja komuniciranja. Med drugim bodo spregovorili tudi o merjenju učinkov komuniciranja, korporativnem komuniciranju in lovljenju ravnotežja v službi in doma. Letošnja tema predstavlja, da je področje komunikacij tako kot džungla vznemirljivo, skrivnostno in polno bogatih zgodb.