c S

Ministrstvo razpisalo štipendije za poklicno delo v vojski

12.02.2018 17:15 Ljubljana, 12. februarja (STA) - Ministrstvo za obrambo je objavilo natečaj za podelitev štipendij za poklicno delo v Slovenski vojski (SV). Štirinajst štipendij je na voljo kandidatom za častnike izobraževalnih programov, 250 štipendij pa za kandidate za vojake, je zapisano na spletnih straneh ministrstva. Rok za prijavo na natečaj je 31. marec.

Ministrstvo z natečajem ponuja 14 štipendij kandidatom za častnike izobraževalnih programov računalništva in informatike, strojništva - letalstva, elektrotehnike, ladijskega strojništva, pomorstva in prometa - navtike, kemijske tehnologije in strojništva za poklicno delo v Slovenski vojski za študijsko leto 2018/2019.

Poleg tega so razpisali še 250 štipendij kandidatom za vojake, dijakom srednješolskih in poklicnih izobraževalnih programov za poklicno delo v Slovenski vojski za šolsko leto 2018/19, ki bodo štipendijo prejemali od vključno drugega letnika dalje.

Podrobnosti o natečaju lahko zainteresirani najdejo na povezavi https://www.postanivojak.si/sodeluj-s-sv/stipendiranje/javni-natecaj-za-podelitev-stipendije-za-poklicno-delo