c S

V Ljubljani danes o sodobnih tehnologijah za inženirstvo

10.10.2017 08:27 Ljubljana, 10. oktobra (STA) - Skupina Cadcam danes v Ljubljani pripravlja dogodek Najmodernejše tehnologije za inženirstvo, na katerem bodo skupaj z družbo Dassault Systemes predstavili najsodobnejšo tehnologijo, ki jo četrta industrijska revolucija prinaša v svet inženirstva, robotike in na druga področja. Poleg predstavitev v živo se obetajo predavanja in delavnice.

Kot so sporočili iz skupine Cadcam, pooblaščenega zastopnika družbe Dassault Systemes, bodo predstavili najsodobnejšo tehnologijo v svetu inženirstva, tridimenzionalnega konstruiranja, modeliranja, robotike, proizvodnje, simulacije in optimizacije proizvodov.

Napovedujejo predstavitve v živo, predavanja o programskih rešitvah in izkušnjah uporabnikov ter predstavitve praktičnih primerov. Na delavnicah bodo predavali tako domači kot tuji predavatelji.

Udeleženci bodo lahko pobliže spoznali tudi električni luksuzni športni avtomobil Rimac concept one in električno kolo Greyp. Organizatorji bodo med drugim predstavili uporabo tehnologije virtualne resničnosti, udeleženci pa bodo imeli možnost doživeti in preizkusiti virtualni pogled na najbolj zapletene različice tehnoloških proizvodov.

Dassault Systemes je del širše skupine Dassault, ki med drugim obsega proizvodnjo letal. Njena družba Dassault Aviation je izdelala tudi slovensko vladno letalo falcon.