c S

Zakon med učiteljico in učencem brez srečnega konca

01.06.2017 10:08 Seattle, 01. junija (STA) - Vili Fualaau je na sodišču zvezne države Washington vložil zahtevo za ločitev od svoje nekdanje učiteljice Mary Kay Letourneau, s katero sta bila poročena 12 let. Danes 55-letna Letourneaujeva je začela razmerje z danes 33-letnim Fualaauom konec 90. let prejšnjega stoletja, ko je bila njegova osnovnošolska učiteljica.

Fant je imel takrat 12 let, ona pa 34. Razmerje je prek ljubezenskih pisem odkril njen mož in jo je prijavil. Mati štirih otrok je bila takrat spet noseča in je rodila, preden je šla leta 1997 v zapor zaradi posilstva mladoletnika.

Odsedela je le tri mesece in izpustili so jo pod pogojem, da nima več stikov z mladoletnim ljubimcem. Ampak že kmalu so ju ujeli med spolnim odnosom v avtomobilu in učiteljica se je vrnila za zapahe za sedem let.

Fualaau, ki je po poreklu iz Samoe, jo je v zaporu obiskoval in Letourneaujeva je znova zanosila ter rodila v zaporu, tudi tokrat hčerko. Ko je odslužila kazen, se je par leta 2005 skrivaj poročil. Razlogi za ločitev še niso znani.